Image

Varázstükör - Egyedi technológia, rendhagyó szolgáltatás!

A szelfieboxunk egy különleges parti kellék, amely segítségével esküvőkön, céges rendezvényeken és csapatépítő eseményeken egyedi élményre tehetsz szert, egyedi élményt nyújthatsz vendégeidnek. Pózolj az érintőképernyős tükör előtt, készítsd el a szelfit vele, és döntsd el, hogy a helyszínen szeretnéd-e kinyomtatni, elküldenéd emailben, vagy megosztanád közösségi média felületeiden!

Mit tartalmaz a Varázstükör?

A Varázstükör egy professzionális fotó berendezést (DSLR), hatalmas érintőképernyőt, nyomtatót, és egy fotóstúdiót tartalmaz.

Milyen kellékeket használhatsz?

Vicces, egyedi kellékek segítségével még emlékezetesebbé tehetitek az eseményt, a fotók pedig sokkal izgalmasabbak lesznek. Használhatjátok a mi kellékeinket, és a sajátjaitokat is, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat fotózás közben. Velünk a merev, beállított képek helyett garantáltan mókás fotók készülnek majd.

Parti kellék minden alkalomra!

Az érintőképernyő segítségével egyedi, vidám, és rendhagyó képek készülnek majd. A Varázstükör minden rendezvényen megállja a helyét, legyen az esküvő, céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú, leánybúcsú vagy akár egy party. Minden alkalommal a rendezvény arculatához készítjük el a kinyomtatott képek sablonjait, a megrendelő kérésének megfelelően.

Varázstükör – Exkluzív parti kellék minden alkalomra !!

Fényképezz!

Készíts korlátlan mennyiségű fényképet, teszteld a különféle szűrőket, filtereket, amivel akár retro, vintage vagy modern hatást is elérhetsz. Biztosítjuk a greenbox hátteret is hozzá.

Nyomtass!

Nyomtasd ki az elkészült képeket 10cm x 15cm, 15cm x 20cm, vagy 13cm x 18cm méretben. A fotókat akár vendégkönyvbe be is ragaszthatod, a vendégek pedig üzeneteket írhatnak mellé.

Oszd meg!

Az elkészült képeket elküldheted magadnak emailben, vagy megoszthatod őket social media felületeiden is. A barátaid imádni fogják!
Varázstükör logó

4700 Mátészalka Kölcsey utca 38.

+36 30 953 22 44

hello@varazstukor.hu

NetCom Bt.

Adószám : 25657922-215

Cégjegyzékszám: cg.15-06-082446

Nyíregyházi törvényszék cégbírósága. bejegyezve: 1994.04.14

Tárhelyszolgáltató: MOBILX HUNGARY KFT.